Andre Max Cherles

bi

18 vuotias

Ulkonäkö
Andre pitää hiusvärinsä tummansävyissä, joskus ruskea mutta useimmiten musta, kuten nyt tälläkin hetkellä. Poika omistaa lävistyksiä, nenässä ja kielessä. Vaatetus on pää piirteissään mustaa harmaan ja valkoisen kera. Onhan niitä vähän värikkäämpiäkin vaatteita tullut nähtyä kuten huiveissa ja paidoissa mutta ei yleensä. Laseja pojan pitäisi käyttää ja niin hän tekeekin jos vain asuun sopii. Jos ei kuitenkaan sovi niin yleiseen käyttöön And on ottanut piilarit. Onhan sitä tullut harkittua pitäisikö ottaa värilliset sellaiset mutta suuret kehut ansainneet ruskeat nappi silmät veivät kuitenkin voiton. Mitä niitä piilottelemaan siis. And rakastaa mustavalkoisia tennareita, mustia liivejä ja mustia lasejaan. Lävistykset ja tatuoinnitkin ovat lähellä sydäntä.
Andre on kovasti alipainoinen teini-iän syömishäiriönsä vuoksi, mistä ei ole oikein päässyt vieläkään yli. Ennen hän oksensi kaiken ylös mutta nykyään hän ei vain syö tarpeeksi ja lenkkeilee senkin edestä.
Hiukset on aina pakko olla kuosissa tai ei tule kesää. Ensin muovailuvaahdolla pystyyn ja hiuslakalla viimeistely.
Andrea voi hyvinkin luulla homoksi ulkonäön perusteella ja sitähän hän oikeastaan onkin, hän on siis bi. Pojat ovat vain tällä hetkellä olleet enemmän kiikarissa.

Luonne
Andre rakastaa suloisuutta ja läheisyyttä. Halataan kun tavataan voisi pojan mottoon kuulua. Se kun on totta ja mitä nyt muutamat pusut ystävien kesken pienessä humalassa ja miksei selväpäisinkin jos on tarpeeksi hyvä meininki. Hän on ollut pikkutarkka pienestä lähtien, jos jokin oli vinossa tai huonosti täytyi asialle tehdä oitis jotain tai koko päivä oli pilalla. Poika on myös suuri stressaaja ja hermoilija. Pienikin jännitys vetää vatsan ylösalaisin. Kuten jo mainittiin And sairastaa syömishäiriötä jonka vuoksi paino on kovin alhainen. Voi jopa myöntää, että hän tarkkailee usein painoaan ja häiriintyy jos se on noussut, vaikkei se olekaan terveellistä. Poika ei vain voisi sietää itseään lihavampana ja edellisistä vuosista tietää mitä siitä seuraisi jos niin kävisi. Kyllä, hän viilteli vähän nuorempana mutta pojan ihanat ystävät saivat hänen lopettamaan sen ja hyvä niin.
No murheista vähän pirteämpiin luonteenpiirteisiin. Andre on todellinen hullu jos sille päälle sattuu, hän huudahtelee suloisia tyhmiä juttujaan. Lapsellista mutta suloista mielestäni. Poikaa harvoin nolottaa vaikka olisikin sanonut jotain todella typerää. Pikemminkin hän katuu. Romanttisuus on suuri plussa kortti Andren hihassa. Hän aina jaksaa yllättää ja piristää. Ja jos hän on jotain sanonut pahasti hän pyytää oitis heti anteeksi. Asioita ei voi jättää hautumaan, niin se vaan on. Suloinen herrasmiehen alku siis.
 

 

Historia
Andren perheeseen kuuluu tavalliset tylsät vanhemmat ja kaksi isosiskoa jotka ovat jo muuttaneet omille teilleen.Hän on siis saanut nuorempana olla niin sanottu ainut lapsi, jonka vuoksi Andilla saattoi mennä usein hermot. Vanhemmat kun holhosivat ja piirittivät häntä niin paljon. Varsinkin kun hän alkoi käydä täysi-ikäisenä juhlimassa ja muutenkin viettää aikaa enemmän ulkona ja myös kovin myöhäseen kellon aikaan.
Homous paljastui vanhemmille vasta reilu vuosi sitten kun poika toi viimein (nyt ex) poikaystävänsä vierailulle ja jolloin he kertoivat yhdessä suhteestaan. Pojan vanhemmat eivät ensin hyväksyneet asiaa. Mutta pian asia oli kuitenkin pakko hyväksyä, sillä Andre sanoi ettei muuksi muuttuisi. Joten paras olisi sopeutua. Hän etsi siis itseään aika pitkään eikä meinannut myöntää suuntautumista edes itsellekkään. Lopulta kuitenkin kun hänellä rupesi synkkaamaan mies puolisen kanssa, ei Andi voinut enää olla aloillaan. Niinpä hän päätti tulla ulos kaapista. Andre ei ole ollut kovin hankala lapsi, pikemminkin helppo, kiltti ja herttainen. Niin se vuodet kuitenkin kiertyivät ja poika tahtoi jo omaa rauhaa ja itsenäistyä. Suunta kohti etiäpäin.

 

 

Tahdotko tietää lisää?
>polttaa ja juo<
>Bi-seksuaali<
>työtön ja elää nyt vanhempien lahjottamalla avustuksella<
>muutama tatuointi selässä ja niskassa<
>ehkä hieman ujo vaikkei siltä vaikuta<
>sinkku<
>semmoiset 180 cm pitkä
>painoa ei edes kannata kertoa<